Camping de Chênefleur de familiecamping bij uitstek

cropped-cropped-cropped-32.jpgCamping de Chênefleur ligt 335 Km vanaf Utrecht, aan de rivier de Semois, dichtbij de Franse en Luxemburgse grens. Het klimaat in deze zacht glooiende streek ook wel het Land van Gaume genoemd, kenmerkt zich door gemiddeld hogere temperaturen en minder neerslag dan de rest van België.

De camping van 7 ha kenmerkt zich door zijn verscheidenheid aan plaatsen (afgezet met hagen, op een open veld of midden tussen de bomen en struiken) en zijn groene, natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Er zijn ongeveer 200 kampeerplaatsen, maar ook heeft Camping de Chênefleur de beschikking over stacaravans, Kampeerbungalows en compleet ingerichte tenten voor de verhuur. In het voorseizoen wordt de camping bezocht door gezinnen met kleine kinderen en senioren. In het hoogseizoen zijn er zo’n 800 gasten, die voornamelijk uit Nederland komen, maar ook  Belgen (zowel Nederlands- als Franstalige), Fransen, Denen, Duitsers en Engelsen zijn vertegenwoordigd. Wij zijn een typische gezinscamping in het hoogseizoen èn in de kleine vakanties. Het animatie/recreatieprogramma van ons en ons buitensportprogramma (in samenwerking met een aantal partners) biedt dan ook een variatie van activiteiten voor jong en oud. De Chênefleur is geopend van april tot oktober; heeft een vast team van 4 medewerk(st)ers en worden in de kleine vakanties en het hoogseizoen geholpen door zo’n 20 studenten (en niet te vergeten vrijwilligers) om het de gasten naar hun zin te maken.
De Chênefleur heeft zijn eigen gezicht en sfeer en biedt een grote variëteit aan verblijfsmogelijkheden. De filosofie van de Nederlandse eigenaren staat voor kwaliteit, hygiëne en service in combinatie met de Nederlandse efficiency en de Bourgondische gastvrijheid.

Werken op Chênefleur is waar kwaliteit, service en gastvrijheid centraal staan. Trots zijn we dat we specialist zijn in zeer gevarieerde recreatie- en buitensportprogramma’s voor het hele gezin. Chênefleur is een Nederlandse camping in Franstalig BelgIë. Wij werken op tal van gebieden samen met gespecialiseerde bedrijven zoals, recreatie, animatie, buitensport e.d.

Wil je meer weten over onze camping klik dan op onderstaand logo.

chenelogo